Grattis brorsorna!

Idag har vi firat båda brorsorna! Daniel som tog examen i fredags o Erik fyllde 20 igår <3

Tänk va stora dom har blivit nu!
Helt sjukt.

GRATTIS!!!

Vi var hemma i Fristad o firade med god mat, tårta o släkten o lite överraskningsvänner!
väldigt kul.

tändsticksmuseet

Vad är det som är speciellt i jönköping o man måste se om man är här?! jo Tändsticksmuseet, det var ju här tändstickstillverkningen startade och exporterat till hela världen. så idag var jag äntligen där efter att ha bott här i 4år. Tänkte att vi måste göra det någon gång innan vi flyttar härifrån.

Jag va där med goa LisaS och sen va vi o fikade- mysigt, trevligt o gott!
Vi pratade bla om Sydafrika o flygresan dit. Hon ska till colombia ungefär samtidigt så det är skönt at ha nån att prata med.
Jag kommer flyga från Landvetter 22aug, mellanlanda i Istanbul, teknisk landning i Johannesburg o till sist Kapstaden. så det tar 19h att flyga.

Daniels examen

Först säger jag Grattis till Daniel som har tagit examen idag! Nu är han byggingenjör, så bra jobbat! Så i em var vi och firade honom i hans lägenhet med god smörgåstårta mm.



Men det har hänt mycket skumma saker idag. Först måste jag ha glömt att ställa alarmet (har nog aldrig hänt) men jag vaknade bara lite för sent, kroppen är visst inställd på att vakna. På jobbet har vi skrivit kvalitetsredovisning hela dagen… man blir ju inte lite seg..

Sen åkte jag då till Daniel och hade det trevligt och när jag sedan skulle skjutsa honom och två kompisar till examensfesten, så ska jag då få punka, så där står vi i regn och 7* och byter däck precis innan de ska på festen. De har kostym och jag har klänning, inte jättelyckat… men det gick bra och jag är så tacksam att de var med i bilen! När jag skulle pumpa däcken sen (även det i regn, 7* och klänning) var det så klart nån som snott munstycket på första macken så fick köra till nästa mack..

Till slut körde jag tillbaka för att lämna en mobil som en av killarna hade glömt i bilen.. oj oj oj, mycket kan hända. Så när jag kom hem tog jag ett varmt och skönt bad! Och jag o lisa avslutade kvällen med film, Underbara älskade. Den är jättebra, se den!

Marie I Sydafrika

mitt äventyr och vardag som volontär i sydafrika...

RSS 2.0